Bewertungen von Al Sheikh Tandoor & Grill Almere Almere

Neue Beurteilungen

5.0
Raldi
1 Dezember 2022

Zoals altijd een groot succes!

Arnold
28 November 2022
Sarah
20 November 2022

Beste butter chicken en naan van Almere. Al een paar keer besteld en elke keer erg lekker.

Stephanie
8 November 2022

Wij bestellen hier vanaf het begin al eten en het is echt super lekker. Vriendelijke mensen en de beste chicken biryani ever. Mijn favoriet! :)

Michelle
5 November 2022

In 1 woord: heerlijk!

Arnold
30 Oktober 2022

Goed verzorgd en smaakvol eten. Mijn advies: blijf zo doorgaan!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Joke
30 Oktober 2022

Al eerder bij Al Sheikh besteld. Zoals gewoonlijk genoten van de butter chicken.

Paula
29 Oktober 2022
O
25 Oktober 2022

Heerlijk!

Habeb
25 Oktober 2022

Veel te lekker!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Paula
24 Oktober 2022

Heerlijk eten!! Goede smaken en warm bezorgd! Super vriendelijke bezorgster. Heel netjes gebeld dat het ietsjes later kwam. Maar 10 minuutjes later. 2de keer hier besteld en ga dat zeker vaker doen.

BT
23 Oktober 2022

Eten was goed. Bezorging was Top. Geen klachten, wij gaan zeker hier vaker bestellen.

Anita
11 Oktober 2022

We laten al een paar jaar bezorgen. We halen wel eens bij een ander maar we komen hier altijd terug. De vegetarische gerechten zijn heerlijk met echte groenten.

Kim
1 Oktober 2022

Het was weer heerlijk! Wij bestellen hier vaker, iedere keer weer zitten wij te smullen van al het lekkers. Vriendelijke bezorging, altijd even tijd voor een klein praatje. Een echte aanrader!!

Net verhuisd
29 September 2022

Ontzettend lekker eten. Als echte Hollander is het soms wat pittig voor me maar tis echt gruwelijk lekker.

.
26 September 2022

Het eten is heerlijk. Ik gaf 1 euro extra fooi en vroeg om 1 extra muntsaus want deze kon ik niet los bij bestellen. Helaas kreeg ik deze er niet bij.

Natasja
20 September 2022
Roffelsen Wim
19 September 2022

Voor het eerst gebruik gemaakt van deze winkel. Positieve ervaring eten was verrassend en lekker. Bezorging was ook goed

Cynthia
13 September 2022

Was weer heerlijk!

anita
30 August 2022

Als altijd, goede kwaliteit. Bij bezorging is het eten goed heet

Cynthia
28 August 2022

Was heerlijk

Oda
26 August 2022

Altijd vriendelijke service en heerlijk eten, a proper curry!! En er miste iets in de bestelling en werd direct binnen een half uur alsnog bezorgd!

Michel
22 August 2022

Vriendelijke bezorging, eerder bezorgd dan aangegeven en het was het wachten waard! Wat hebben we heerlijk gegeten, tot een volgende****

Kamran
18 August 2022
Nafiesha Jarmohamed
12 August 2022
nato
10 August 2022
D.
8 August 2022
Shakir
1 August 2022

Top

Yvonne
16 Juli 2022

Ik weet, hoe het in het land van herkomst smaakt en dit smaakt hetzelfde. Gewoon goed zoals het hoort voor die prijs.

Paula
8 Juli 2022

👍great..

Bibi
3 Juli 2022
Fikri
3 Juli 2022

Altijd top eten Snelle levering

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Jeff en Clem
2 Juli 2022

Heerlijk gegeten!

Hashim
23 Juni 2022

Ik las allemaal goede recensies, maar helaas was mijn eigen ervaring minder. De butter chicken was erg zuur en niet smakelijk. Pharata roti was erg dik, en moet volgens mij dun zijn. Ik had phakora bhaadjie besteld en kreeg onion phakora en was te doorgebakken, erg bruin. Mijn lassi was lauw/warm en niet koud, evenals de muntsaus. Al met al 36 euro betaald en niet lekker gegeten. Voor mij niet voor herhaling vatbaar.

Antwort von Al Sheikh Tandoor & Grill Almere

Beste Hasmin, Onze excuses dat het eten tegen viel. De onion bhaji is hetzelfde als een onion pakora. Waarschijnlijk is uw bestelling misgelopen door de drukte en daarom willen wij het goedmaken. U kunt ons ook bellen als uw bestelling niet goed is: dan kunnen wij de bestelling gelijk opnieuw bezorgen. Team Al-Sheikh

Laetitia
14 Juni 2022
Sharmila
12 Juni 2022

Vriendelijke bezorger en lekker eten

T. Namdar
12 Mai 2022

Eten was lekker warm en smakelijk. Niet pittig, precies zoals afgesproken. Echt TOP. Onze gasten hebben genoten. Net als bij de vorige bestelling, ook deze keer een Royale toegift. Extra Biryani en extra laddoos. Waarvoor dank Al-Sheikh. Bezorging was op tijd. Kortom, Al-Sheik is een echte aanrader.

Maxime
6 Mai 2022

We hebben genoten van het eten. Ze zijn heel netjes omgegaan met de allergie die we doorgaven, de bezorger heeft nog extra benadrukt wat eventueel wel en niet kon. Al met al top service en lekker eten!!

Anonymous
27 April 2022

Lekker, vers, en warm! Altijd goed van hier!

Maria & Fikri
26 April 2022

Heerlijk eten en snelle bezorging Bevelen dit zeker aan

Rico
13 April 2022
Asma
11 April 2022

Snelle service, vriendelijk, denkt mee maar bovenal was het eten heerlijk. Een aanrader !!

Mazen
9 April 2022

Op tijd bezorgd en heel lekker

Wim
5 April 2022

Echt heerlijke gerechten. Complimenten!

Edwin Graaman
27 März 2022

Altijd heerlijk eten en zeer goede service.