Avaliações de Al Sheikh Tandoor & Grill Almere Almere

Avaliações recentes

5.0
.
26 setembro 2022

Het eten is heerlijk. Ik gaf 1 euro extra fooi en vroeg om 1 extra muntsaus want deze kon ik niet los bij bestellen. Helaas kreeg ik deze er niet bij.

Natasja
20 setembro 2022
Roffelsen Wim
19 setembro 2022

Voor het eerst gebruik gemaakt van deze winkel. Positieve ervaring eten was verrassend en lekker. Bezorging was ook goed

Cynthia
13 setembro 2022

Was weer heerlijk!

anita
30 agosto 2022

Als altijd, goede kwaliteit. Bij bezorging is het eten goed heet

Cynthia
28 agosto 2022

Was heerlijk

Oda
26 agosto 2022

Altijd vriendelijke service en heerlijk eten, a proper curry!! En er miste iets in de bestelling en werd direct binnen een half uur alsnog bezorgd!

Michel
22 agosto 2022

Vriendelijke bezorging, eerder bezorgd dan aangegeven en het was het wachten waard! Wat hebben we heerlijk gegeten, tot een volgende****

Kamran
18 agosto 2022
Nafiesha Jarmohamed
12 agosto 2022
nato
10 agosto 2022
D.
8 agosto 2022
Shakir
1 agosto 2022

Top

Yvonne
16 julho 2022

Ik weet, hoe het in het land van herkomst smaakt en dit smaakt hetzelfde. Gewoon goed zoals het hoort voor die prijs.

Paula
8 julho 2022

👍great..

Bibi
3 julho 2022
Fikri
3 julho 2022

Altijd top eten Snelle levering

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jeff en Clem
2 julho 2022

Heerlijk gegeten!

Hashim
23 junho 2022

Ik las allemaal goede recensies, maar helaas was mijn eigen ervaring minder. De butter chicken was erg zuur en niet smakelijk. Pharata roti was erg dik, en moet volgens mij dun zijn. Ik had phakora bhaadjie besteld en kreeg onion phakora en was te doorgebakken, erg bruin. Mijn lassi was lauw/warm en niet koud, evenals de muntsaus. Al met al 36 euro betaald en niet lekker gegeten. Voor mij niet voor herhaling vatbaar.

Reacção a Al Sheikh Tandoor & Grill Almere

Beste Hasmin, Onze excuses dat het eten tegen viel. De onion bhaji is hetzelfde als een onion pakora. Waarschijnlijk is uw bestelling misgelopen door de drukte en daarom willen wij het goedmaken. U kunt ons ook bellen als uw bestelling niet goed is: dan kunnen wij de bestelling gelijk opnieuw bezorgen. Team Al-Sheikh

Laetitia
14 junho 2022
Sharmila
12 junho 2022

Vriendelijke bezorger en lekker eten

T. Namdar
12 maio 2022

Eten was lekker warm en smakelijk. Niet pittig, precies zoals afgesproken. Echt TOP. Onze gasten hebben genoten. Net als bij de vorige bestelling, ook deze keer een Royale toegift. Extra Biryani en extra laddoos. Waarvoor dank Al-Sheikh. Bezorging was op tijd. Kortom, Al-Sheik is een echte aanrader.

Maxime
6 maio 2022

We hebben genoten van het eten. Ze zijn heel netjes omgegaan met de allergie die we doorgaven, de bezorger heeft nog extra benadrukt wat eventueel wel en niet kon. Al met al top service en lekker eten!!

Anonymous
27 abril 2022

Lekker, vers, en warm! Altijd goed van hier!

Maria & Fikri
26 abril 2022

Heerlijk eten en snelle bezorging Bevelen dit zeker aan

Rico
13 abril 2022
Asma
11 abril 2022

Snelle service, vriendelijk, denkt mee maar bovenal was het eten heerlijk. Een aanrader !!

Mazen
9 abril 2022

Op tijd bezorgd en heel lekker

Wim
5 abril 2022

Echt heerlijke gerechten. Complimenten!

Edwin Graaman
27 março 2022

Altijd heerlijk eten en zeer goede service.