Beoordelingen van Al Sheikh Tandoor & Grill Almere Almere

Recente recensies

5.0
Burt
31 mei 2024
Lisanne
29 mei 2024

Heerlijk, goed warm. Smaak super goed

ISZLAY
29 mei 2024
Edwin Graaman
19 mei 2024

Het eten was weer voortreffelijk en hebben genoten!

Kitty Denee
14 mei 2024

Altijd sneller dan de opgegeven tijd. Heerlijk eten..

Tessa
13 mei 2024

Heerlijk!

Ivonton
26 april 2024
Etienne
14 april 2024

Smakelijke curry, zachte naan en goede prijs kwaliteit verhouding. We hebben er prima 2 dagen van gegeten.

Arnold
14 april 2024

Heerlijk eten

JB
13 april 2024

Het eten smaakt zoals elke keer uitzonderlijk goed. Het dessert, die per abuis vergeten was, werd later (we waren net klaar met eten) nabezorgd.

Nada Selim
10 april 2024

Food was excellent, flavourful, fresh and well packaged. We look forward to trying other things on the menu! Also, arrived at the time requested. We tried other places in Almere, and El Sheikh is the best - Thank you!

Struikel
7 april 2024
Faraaz
6 april 2024

Altijd heerlijk smaakvol eten

Pieter
27 maart 2024

Heerlijk gegeten en genoten van de Al Sheikh curry speciaal

Sabrina
25 maart 2024

Heerlijk eten, vriendelijk personeel, op tijd bezorgd. Aanrader!

Stephanie
18 maart 2024

Lekker zoals altijd. We hadden alleen de normale chicken biryani besteld zoals altijd maar hij was vrij pittig dus mijn zoontje kon helaas niet mee eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patrick Maurice Van Dijk
17 maart 2024

Het eten is goed van smaak en de porties zijn ook fair. Prijs prestatie is prima. Ik zou wel als tip willen geven om aan te geven op de menukaart of een gerecht heet is of niet. Verder prima.

Monique
17 maart 2024

Wat een heerlijkheid, alles op de kaart is een smaak explosie. Wij bestellen vaker onze maaltijd hier en het is altijd goed. Netjes en vriendelijk bezorgd en steeds dezelfde kwaliteit. Aanrader dus!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ranoe
17 maart 2024

Wij hebben al een aantal keren besteld. Echt Heerlijk en genoeg voor 2 personen

Sonia
2 maart 2024

De bezorgtijd was nu langer dan aangegeven. Het zou anderhalf uur duren maar dat werd 1 uur en 45 minuten. Wij bestellen vaker en het is altijd minimaal 1 uur. De vorige keer was de bestelling sneller dan aangegeven. Deze beoordeling is dus echt alleen van deze keer.

Kim
29 februari 2024

Zoals altijd heerlijk gegeten. Smaakvol, warm, goede porties en vriendelijke bezorger. Echt een aanrader!!

musa lodin
9 februari 2024

Het eten was echt heerlijk.

Edwin Graaman
22 januari 2024

Was inmiddels al weer even geleden dat wij hier bij Al Sheikh eten hadden besteld. Het eten was altijd Top en was nu absoluut weer Top! Wij hebben weer echt genoten en als je van Indiaas eten houdt dan is deze plek echt een aanrader.

S
11 januari 2024
M
8 januari 2024

Heerlijk, gaan we zeker vaker doen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stephanie
1 januari 2024

Zoals altijd weer super lekker :) ik blijf het zeggen maar dit is echt de allerlekkerste chicken biryani!

Job Nijssen
24 december 2023

Het is hier altijd hetzelfde, lekker eten en op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Job Nijssen
10 november 2023

Wij blijven hier terugkomen, altijd prima kwaliteit!

A.R
4 november 2023

18.33 eten besteld en werd pas bezorgd om 21.23 bijna 3 uur later. Eten was wel lekker en goed warm.

Lisa
1 november 2023

Altijd tevreden over het eten. Vandaag alleen wel 2,5 uur moeten wachten, wat erg lang is. Eten was wel warm nog gelukkig.

Suus
25 oktober 2023

Heel goed en staat altijd op de afgesproken tijd klaar.

Brandon
22 oktober 2023

Heerlijk gegeten, porties zijn goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hamed
21 oktober 2023

Very tasty and completely warm when food arrived.

Van der Kaaij
9 oktober 2023
Gijs
23 september 2023
sumit Kumar kundan
20 september 2023
Monique Labrie
16 september 2023

Heerlijk gegeten, goede kwaliteit. Verse producten. Porties zijn goed. Werd ietsjes later bezorgd maar wel meteen een excuus van de bezorger. Top!

Job Nijssen
16 augustus 2023

Zoals altijd: Lekker eten en correcte bezorging.

A Craig
17 juni 2023

Allways 5 stars for me. Delicious food and great delivery time.

Arti singh
17 juni 2023

I had chicken tikka biryani. It was awesome. Highly recommend if you are indian.

Sabine Van den Broek
17 juni 2023

Eten was zalig en keurig op tijd bezorgt. Zeker voor herhaling vatbaar

Musa Lodin
16 juni 2023

Lams chapli kebab en siekh kebab zijn aan te raden.

Sou
11 juni 2023

Snelle levering en klantvriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

patricia
2 juni 2023

Vegetarische biryani besteld was super lekker!! Alleen de sla erbij laat die maar weg of verse sla maar deze had bruine randjes. Maar het ging uiteindelijk om de Biryani en die was echt top!

A Craig
20 april 2023

Fucking Delicious......as Allways

Majola
18 april 2023

Heerlijk eten, snel bezorgd door zeer vriendelijke en behulpzame mensen, super!!!

anita
17 april 2023
M.Laene
13 april 2023

Vlotte bezorging, warm en lekker eten..menuutje voor 2 was prima echter salade had wel iets royaler gemogen.

Sonja Caron
8 april 2023

We hebben heerlijk gegeten en alles was keurig op tijd bezorgt

Ral
8 april 2023

Het eten was super warm zoals het hoort te zijn. Natuurlijk ook weer helemaal goed gekruid. Wij nemen altijd de vegan dishes, groot succes, zeker de gerookte aubergine.

Sahebali
31 maart 2023

Eten was lekker en nog warm, ondanks late bezorging van liefst 45 minuten

Tishka
28 maart 2023

Super friendly people, Really good quality food and thier service is perfect, recommend it a lot

Tromp
25 maart 2023

Veels te lang moeten wachten op ons eten dat we op een gegeven moment geen trek meer hadden.

A Craig
21 maart 2023

Heerlijk gerecht gehad.

Dozer
11 maart 2023

De bezorging duurde heel lang. Maar het was erg druk. Je moet ook wel tegen dit eten kunnen want maag zuur ligt op de loer. Het was zeker lekker alleen heel erg veel sause. Maar dat was waarschijnlijk mijn gerecht.

Monique
11 maart 2023

Heerlijk eten. Mag iets pittiger worden gekruid.

Hubert
18 februari 2023
V. V.
17 februari 2023

Het eten bevaat heel veel vet.

Arnold
16 februari 2023
A Craig
13 februari 2023
Wim
8 februari 2023

Heerlijk eten. Een aanrader!

Craig
6 februari 2023

Lamb Tikka was awful the meat was so tough I couldn't eat it.

Eva
2 februari 2023

Heerlijk eten, fijne mensen en snelle bezorging.

Ral
28 januari 2023

Het was weer heerlijk, wij nemen altijd de vegan gerechten. De gerookte aubergine is heerlijk volgende keer nemen we het gerecht 3x.

Angus Craig
27 januari 2023

Delicious as Allways

Cleto Oliveira
23 januari 2023
M Niemeyer
16 januari 2023

goed gekookt, heerlijk van smaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angus Craig
8 januari 2023

Simply the best

Angus Craig
4 januari 2023
Almere Poort
25 december 2022
Angus Craig
23 december 2022
J g
23 december 2022
A Craig
20 december 2022

The best indian food ...Anywhere.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Brayen Timar
18 december 2022

Wederom lekker en goed eten! Ik kan wel zeggen dat de beste is Indiaas eten is in Almere!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A Craig
16 december 2022

Tasted fantastic. I'm over the moon.

Arnold
8 december 2022
Alok
3 december 2022

Always amazing delicious food. Our favorite restaurant.

Raldi
1 december 2022

Zoals altijd een groot succes!

Arnold
28 november 2022
Sarah
20 november 2022

Beste butter chicken en naan van Almere. Al een paar keer besteld en elke keer erg lekker.

Stephanie
8 november 2022

Wij bestellen hier vanaf het begin al eten en het is echt super lekker. Vriendelijke mensen en de beste chicken biryani ever. Mijn favoriet! :)

Michelle
5 november 2022

In 1 woord: heerlijk!

Arnold
30 oktober 2022

Goed verzorgd en smaakvol eten. Mijn advies: blijf zo doorgaan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joke
30 oktober 2022

Al eerder bij Al Sheikh besteld. Zoals gewoonlijk genoten van de butter chicken.

Paula
29 oktober 2022
O
25 oktober 2022

Heerlijk!

Habeb
25 oktober 2022

Veel te lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paula
24 oktober 2022

Heerlijk eten!! Goede smaken en warm bezorgd! Super vriendelijke bezorgster. Heel netjes gebeld dat het ietsjes later kwam. Maar 10 minuutjes later. 2de keer hier besteld en ga dat zeker vaker doen.

BT
23 oktober 2022

Eten was goed. Bezorging was Top. Geen klachten, wij gaan zeker hier vaker bestellen.

Anita
11 oktober 2022

We laten al een paar jaar bezorgen. We halen wel eens bij een ander maar we komen hier altijd terug. De vegetarische gerechten zijn heerlijk met echte groenten.

Kim
1 oktober 2022

Het was weer heerlijk! Wij bestellen hier vaker, iedere keer weer zitten wij te smullen van al het lekkers. Vriendelijke bezorging, altijd even tijd voor een klein praatje. Een echte aanrader!!

Net verhuisd
29 september 2022

Ontzettend lekker eten. Als echte Hollander is het soms wat pittig voor me maar tis echt gruwelijk lekker.

.
26 september 2022

Het eten is heerlijk. Ik gaf 1 euro extra fooi en vroeg om 1 extra muntsaus want deze kon ik niet los bij bestellen. Helaas kreeg ik deze er niet bij.

Natasja
20 september 2022
Roffelsen Wim
19 september 2022

Voor het eerst gebruik gemaakt van deze winkel. Positieve ervaring eten was verrassend en lekker. Bezorging was ook goed

Cynthia
13 september 2022

Was weer heerlijk!

anita
30 augustus 2022

Als altijd, goede kwaliteit. Bij bezorging is het eten goed heet

Cynthia
28 augustus 2022

Was heerlijk

Oda
26 augustus 2022

Altijd vriendelijke service en heerlijk eten, a proper curry!! En er miste iets in de bestelling en werd direct binnen een half uur alsnog bezorgd!

Michel
22 augustus 2022

Vriendelijke bezorging, eerder bezorgd dan aangegeven en het was het wachten waard! Wat hebben we heerlijk gegeten, tot een volgende****